SK Climate Solutions

Airco in Beuningen – Installatie & Onderhoud

Bent u op zoek naar een airco voor uw woning of bedrijfspand in Beuningen? SK Climate Solutions is de specialist op het gebied van airconditioning in Beuningen en omgeving. Wij installeren enkel airco’s van A-merken, waaronder Mitsubishi Electric. Ook in de jaren na het plaatsen van de airco staan wij voor u klaar voor het periodiek onderhoud aan uw airco.

Plan een gratis afspraak

Een airco kopen bij SK Climate Solutions

SKCS is de airco specialist in de regio Beuningen. Wij zijn van mening dat een huis een thuis wordt als je er graag bent. Een comfortabel binnenklimaat draagt hieraan bij. De stijlvolle Mitsubishi Electric airco’s dragen bij aan een optimaal comfort in je woonkamer, slaapkamer of kantoor. Bij SK Climate Solutions plaatsen we nooit een airco, zonder eerst de locatie te hebben bezichtigd. Onze airco adviseurs komen dan ook graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen kijken we naar de beste en mooiste oplossing voor het koelen en verwarmen van uw woning of kantoor.

Onze Mitsubishi Electric airco’s

Als officiële Mitsubishi Electric installateur kunnen wij alle airco’s van dit A-merk installeren. Airco’s van Mitsubishi Electric hebben een zeer hoog rendement en zijn ongeëvenaard stil en energiezuinig. Vanaf de standaardlijn hebben de airco’s het energielabel A+++. De Mitsubishi Electric Standaardlijn, Designlijn en Diamondlijn zijn standaard voorzien van Wifi en te bedienen via een app op je smartphone. Bij de Mitsubishi Standaardlijn is dit mogelijk met een extra Wifi-module.
Basislijn
2,5 KW tot 5,0 KW

Stil en energiezuinig  (A++)

Koelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen

Geschikt voor kleine en middelgrote ruimte

Zeer hoog rendement

Geen ingrijpende bouwkundige aanpassingen

Prijs is inclusief BTW en montage

vanaf

1.595,-
Standaardlijn
2,5 KW tot 5,0 KW

Stil en energiezuinig  (A+++)

Koelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen

Compacte afmetingen voor onopvallende installatie

Zeer hoog rendement

Standaard uitgevoerd met geïntegreerde WiFi

Geen ingrijpende bouwkundige aanpassingen

Prijs is inclusief BTW en montage

vanaf

1.995,-
Diamondlijn
1,7 KW tot 7,1 KW

Stil en energiezuinig  (A+++)

Koelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen

Directe of indirecte luchtstroom

Dubbele uitblaaslamellen, voor zelfde temperatuur in hele vertrek

Zeer hoog rendement

Wifi voor bediening met smartphone of tablet

Verkrijgbaar in zwart, rood, natural white en pearl white

Geen ingrijpende bouwkundige aanpassingen

Prijs is inclusief BTW en montage

vanaf

2.995,-

Wij installeren uw airco in Beuningen & omgeving

SKCS is een landelijk opererende airco installateur, we installeren airco’s en warmtepompen door heel Nederland. Naast Beuningen zijn we ook actief in onder meer Nijmegen, Ewijk, Weurt en Winssen. De meeste airco’s hebben we op voorraad en kunnen we na bevestiging van de offerte snel bij u plaatsen. De installateur plaatst de airco, beantwoord alle vragen die u heeft over de airco en geeft tips om het maximale uit uw airco te halen.
Plan een gratis afspraak

Airco onderhoud in Beuningen

Met een onderhoudsabonnement bij SK Climate Solutions bent u zeker van gedegen onderhoud aan de geplaatste airco. Bij SKCS vinden we het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van uw airconditioning en dat deze zo lang mogelijk meegaat. Wij bieden zowel bestaande als nieuwe klanten de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Jaarlijks komen we langs voor onderhoud aan uw airco installatie en bij storing staan we binnen 48 uur voor u klaar en hoeft u geen voorrijkosten te betalen.
Meer over het onderhoudsabonnement