SK Climate Solutions

Woning verduurzamen met een warmtepomp

In huis moet het gewoon behaaglijk zijn. ’s Zomers koel en ’s winters warm. Het hele jaar door frisse lucht, en snel warm water als je de kraan of douche opendraait.

Met Ecodan heb je de meest betrouwbare en zuinige warmtepomp in huis.

In een rijtjeshuis of appartement. Of je het nu hebt over een villa of vakantiewoning. Zorgflat of aanleunwoning. Het leven is een stuk aangenamer met een binnenklimaat waarin je je thuis voelt.

Altijd precies op maat

Ecodan bestaat uit drie modellen. Per model zijn er ook weer allerlei varianten. De drie modellen zijn de Ecodan Compact, Ecodan Comfort, en Ecodan Flexibel. De opvallendste onderlinge verschillen zitten in de binnen-unit (die warm water maakt), en in de boiler (die warm water opslaat). Bij de Ecodan Compact zit de boiler met standaard 200 liter water in de strakke kast van de binnen-unit weggewerkt.

De Ecodan Comfort daarentegen is opgedeeld in een aparte Hydrobox en een aparte boiler. Voor de boiler is er een ruime keuze uit verschillende maten en dus watervoorraad. Ook is een zonneboiler mogelijk. Met de Ecodan Flexibel kunnen zelfs allerlei onderdelen van het hele systeem naar wens worden gecombineerd.

Gemak dient de mens

Het Ecodan-systeem komt je aan alle kanten tegemoet. Financieel, dankzij hoge subsidies. Maar ook dankzij een zuinige werking zodat je ‘m snel terugverdient. Neem je hem omdat je actief wil bijdragen aan een duurzame wereld, dan pak je dubbele winst. Je hebt namelijk geen fossiele brandstof zoals gas nodig, en je CO2-footprint vermindert spectaculair. Het meest relaxed is toch wel de handige app waarmee je vanaf de bank of desnoods vanuit het buitenland met je smartphone je hele klimaatsysteem in de hand hebt. Zoals een graadje hoger of lager, en het energieverbruik (en besparing ten opzichte van een cv-ketel!) in de gaten houden.

De voordelen van een Ecodan-warmtepomp

  • Meest geplaatste warmtepomp van Nederland
  • Plaatsing bij nieuwbouw of als vervanging van de cv-ketel
  • Heel zuinig en geluidsarm
Brochure

Hoe werkt een Mitsubishi Electric warmtepomp

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Elke situatie vraagt om een andere aanpak, afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de ruimte en de plek waarop de systemen geplaatst dienen te worden. SK Climate Solutions biedt een oplossing op maat, geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Onze adviseurs komen dan ook graag bij u langs voor een adviesgesprek, waarin we samen kijken naar de beste oplossing voor de situatie.

Afspraak maken?