SK Climate Solutions

Woning verduurzamen met een warmtepomp

In huis moet het gewoon behaaglijk zijn. ’s Zomers koel en ’s winters warm. Het hele jaar door frisse lucht, en snel warm water als je de kraan of douche opendraait. Met een warmtepomp van SKCS verwarm en koel je je woning efficiënt en duurzaam. 

Betrouwbare en zuinige warmtepomp in huis

In huis moet het gewoon behaaglijk zijn. ’s Zomers koel en ’s winters warm. Het hele jaar door frisse lucht, en snel warm water als je de kraan of douche opendraait. Met een warmtepomp van SKCS verwarm en koel je je woning efficiënt en duurzaam. De Ecodan warmtepompen zijn een betrouwbare en energiezuinige bron van warmte en verkoeling in huis.

Warmtepomp Installateur Veghel

Warmtepomp op maat

Ecodan heeft uit drie verschillende warmtepomp modellen. Per model zijn er ook weer allerlei varianten. De drie modellen zijn de Ecodan Compact, Ecodan Comfort en Ecodan Flexibel. De opvallendste onderlinge verschillen zitten in de binnen-unit (die warm water maakt), en in de boiler (die warm water opslaat). Bij de Ecodan Compact zit de boiler met standaard 200 liter water in de strakke kast van de binnen-unit weggewerkt.

De Ecodan Comfort daarentegen is opgedeeld in een aparte Hydrobox en een aparte boiler. Voor de boiler is er een ruime keuze uit verschillende maten en dus watervoorraad. Ook is een zonneboiler mogelijk. Met de Ecodan Flexibel kunnen zelfs allerlei onderdelen van het hele systeem naar wens worden gecombineerd.

Waarom een Mitsubishi Electric Ecodan warmtepomp?

Het Ecodan-systeem komt je aan alle kanten tegemoet. Financieel, dankzij hoge subsidies. Maar ook dankzij een zuinige werking zodat je de warmtepomp snel terugverdient. Neem je een warmtepomp omdat je actief wil bijdragen aan een duurzame wereld, dan pak je dubbele winst. Je hebt namelijk geen fossiele brandstof zoals gas nodig, en je CO2-footprint vermindert spectaculair. Het meest relaxed is toch wel de handige app waarmee je vanaf de bank of desnoods vanuit het buitenland met je smartphone je hele klimaatsysteem in de hand hebt. Zoals een graadje hoger of lager, en het energieverbruik (en besparing ten opzichte van een cv-ketel!) in de gaten houden.

De voordelen van een Ecodan-warmtepomp

  • Meest geplaatste warmtepomp van Nederland
  • Plaatsing bij nieuwbouw of als vervanging van de cv-ketel
  • Heel zuinig en geluidsarm
Brochure
Ecodan Warmtepomp

Hoe werkt een Mitsubishi Electric warmtepomp

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Elke situatie vraagt om een andere aanpak, afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de ruimte en de plek waarop de systemen geplaatst dienen te worden. SK Climate Solutions biedt een oplossing op maat, geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Onze adviseurs komen dan ook graag bij u langs voor een adviesgesprek, waarin we samen kijken naar de beste oplossing voor de situatie.

Afspraak maken?