SK Climate Solutions

Onze specialisten staan
voor je klaar

Onze ervaren monteurs zijn gecertificeerde vakmensen die alle zorg uit handen nemen. En dat doen ze veilig, vakkundig en snel.

Direct advies nodig?

Bel 0413 - 35 21 22

SK Climate Solutions
Hoofdstraat 76,
5461 JH Veghel

06 30 07 39 85
skcs@skcs.nl

Maandag – Vrijdag: 08:00 – 17:00
Zaterdag & Zondag: Gesloten

Of stel je vraag via ons contactformulier

We proberen je vraag binnen 5 werkdagen te beantwoorden.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt een airconditioner?

Airco’s werken op het principe van drukverschil en luchtcirculatie
Een airconditioner bestaat uit twee delen, het zogeheten splitsysteem, t.w.: een binnendeel en een buitendeel. Dunne leidingen zorgen voor de onderlinge verbinding van de apparatuur. Het binnendeel zorgt voor circulatie van de lucht in de ruimte en neemt ongewenste warmte op. Het buitendeel geeft deze warmte af aan de buitenlucht. Bij dit proces wordt bovendien vocht aan de ruimte onttrokken, wat eveneens een verkoelend effect oplevert.

Hoeveel stroom verbruikt een airco?

Het gebruik van energie van airco’s is in de laatste jaren sterk verbeterd. De machines zijn zuiniger in gebruik en dat scheelt ook in uw portemonnee! Hoeveel energie een apparaat gebruikt wordt tegenwoordig vastgesteld door labels,. van A t/m G om precies te zijn. Heeft een systeem het label A dan is dit de meest zuinige machine die u kunt aanschaffen. U bent er dan van verzekerd dat u lage kosten heeft in energiegebruik en voldoet tevens aan de strenge milieurichtlijnen opgesteld door de EU.

Wat is een multisplit airco?

Een airco split systeem bestaat uit één of meerdere binnenunits (wandmodellen) die gekoppeld is aan één buitenunit. Het systeem werkt op basis van koelvloeistof wat rondgepompt wordt door leidingen tussen de binnen- en buitenunit. Zo kunt u een of meerdere ruimtes zowel koelen als verwarmen.

Hoe koppel je de WiFi-interface aan het netwerk m.b.v. je smartphone?

Door onderstaand stappenplan te doorlopen kan eenvoudig de WiFi-interface van uw airconditioning, warmtepomp of ventilatie-unit aan uw WiFi-netwerk worden gekoppeld.

PDF Bestand