SK Climate Solutions

Hoe zet jouw bedrijf de knop om?

Steeds meer bedrijven willen van het gas af. En alle kantoren móeten voor 2023 naar een energie-index van 1,3 of beter, zo verplicht het Bouwbesluit.

Comfort voor elk kantoor

Warmtepompen, airconditioners, warmtewisselaars, ventilatiesystemen… Door de bomen het bos van de moderne technologie niet meer zien, dat ken je vast wel. En dan gaat iedereen die je om hulp vraagt, ook nog eens los met allerlei technische termen. Terwijl jij voor je huis of bedrijf gewoon denkt in comfort, duurzaam, lage energierekening, en makkelijk.

Samen naar een duurzame toekomst

Wij zien een belangrijke rol voor de warmtepomp in de verduurzaming van Nederland. We kennen de mogelijkheden en onmogelijkheden als geen ander. Zetten ons graag actief in naar een duurzamer Nederland. In welke rol jij ook te maken krijgt met deze verandering: weet dat wij en onze partners graag naar je luisteren. Kennis en ervaring met je delen. Je helpen feiten en fabels te scheiden. Dat we graag samen werken naar een duurzame toekomst.

Wij zetten samen met jou, het bedrijfsleven, industrie en overheid graag de schouders onder de verduurzaming van Nederland. Want een verandering als deze doe je niet alleen. Samenwerking, steun en vertrouwen zijn daarbij essentieel. Dat begint wat ons betreft met het zoeken van verbinding en het delen van kennis.

Als land willen en moeten we verduurzamen. Met het Klimaatakkoord ligt er een duidelijk en ambitieus plan. Ook jij krijgt hoe dan ook te maken met maatregelen uit dit plan. Met stappen die zorgen de klimaatverandering tegen te gaan. Om de wereld leefbaar en gezond te houden. Voor nu en voor later.

Kansen en uitdagingen

Maar zoals bij vele veranderingen is er ook onduidelijkheid.
De energie- en klimaattransitie is daarop geen uitzondering.
Dat weten wij als geen ander. Want ook binnen onze organisatie zijn we dagelijks bezig met de kansen en uitdagingen die deze transitie brengt.

Bewezen en betrouwbaar

De afgelopen jaren hebben wij vele bedrijven, winkels en woningen ondersteund te verduurzamen met warmtepomptechniek. Een bewezen en betrouwbare oplossing. In nieuwbouw en als duurzame vervanging van de traditionele verwarming. Bovendien een directe oplossing die een belangrijke bijdrage kan leveren aan de klimaatdoelstellingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Elke situatie vraagt om een andere aanpak, afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de ruimte en de plek waarop de systemen geplaatst dienen te worden. SK Climate Solutions biedt een oplossing op maat, geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Onze adviseurs komen dan ook graag bij u langs voor een adviesgesprek, waarin we samen kijken naar de beste oplossing voor de situatie.

Afspraak maken?