SK Climate Solutions

Verleng de garantie met 3 jaar

SK Climate Solutions verzorgt naast het plaatsen van de installatie ook het onderhoud van de installatie. Wanneer u een installatie bij ons aanschaft, kunt u vrijblijvend kiezen voor een onderhoudsabonnement.

Zorgeloos genieten met het SK Climate Solutions onderhoudsabonnement

Bij SK Climate Solutions vinden we het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van uw installatie en dat deze zo lang mogelijk meegaat. Omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk onderhoud is voor de levensduur van de installatie en de veiligheid binnenshuis, bieden we zowel bestaande als nieuwe klanten de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Wanneer u hier gebruik van maakt, komen wij jaarlijks bij u langs om het nodige onderhoud te plegen en te zorgen dat u zorgeloos kunt blijven genieten van uw installatie.

Veilig leefklimaat en verlengde
levensduur van de airco

Het is van groot belang om jaarlijks onderhoud te laten plegen aan uw airco, vooral wanneer deze in de winter weinig gebruikt is. Zo kunnen gevaarlijke schimmels en bacteriën zich in het apparaat nestelen, die bij gebruik ervan door het huis worden verspreid. Hierdoor ontstaat een onveilig leefklimaat dat erg schadelijk is voor uw gezondheid en tot vervelende klachten kan leiden.

Het is gelukkig vrij eenvoudig om dit te voorkomen, door jaarlijks onderhoud aan uw airco te laten plegen. Hierbij wordt het apparaat volledig gereinigd, waardoor bacteriën en schimmels geen kans krijgen om zich te nestelen en het veilig en gezond leefklimaat behouden wordt. Daarnaast zorgt regelmatig onderhouden voor een langere levensduur van uw airco, zodat u hier nóg langer van kunt genieten.

Waarom kiezen voor een onderhoudsabonnement?

Kiest u voor een onderhoudsabonnement dan komt één van onze gespecialiseerde monteurs één keer per jaar bij u langs om uw airco van grondig onderhoud te voorzien.

Snelle service

in geval van storing staan onze monteurs uiterlijk binnen 48 uur bij u op de
stoep. Daarbij zijn de voorrijkosten voor ons, die hoeft u niet te betalen.

Vaste lage prijs

u betaalt altijd een vaste prijs, ongeacht hoe vaak we komen of hoe lang we bezig zijn.

Verlengde levensduur van uw airconditioning

een jaarlijkse onderhoudsbeurt zorgt er voor dat uw apparaten langer meegaan.

Herinneringsservice

wij laten u, elk jaar opnieuw, weten wanneer het weer tijd is om een
onderhoudsbeurt in te plannen.

Veilig

Veilig en gezond leefklimaat in de woning, het hele jaar door.

Wat wordt er gedaan tijdens
een onderhoudsbeurt?

Buitendelen

 • Controle op lekdichtheid (koudemiddelverlies)
 • Controle op de werkdrukken en temperaturen
 • Controle + reiniging ventilatoren en compressoren
 • Reinigen buiten unit
 • Controle elektrische componenten en bedrading
 • Controle op de algehele toestand van de buitenunit

Binnendelen

 • Controle op lekdichtheid (koudemiddelverlies)
 • Controle op waterverlies
 • Reinigen van de vuilwaterfilters
 • Reinigen mantel
 • Doorlopen van de instellingen
 • Controle op de algehele toestand van de binnendelen

Kosten onderhouds-
abonnement

Kosten onderhoudscontract

Als klant van SK Climate Solutions kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten vanaf €121,- per jaar. Dit bedrag is inclusief btw en doordat het contract jaarlijks opzegbaar is, zit u nergens aan vast. Heeft u meerdere van installaties op dezelfde locatie? Wij denken graag met u mee! Neem gerust contact met ons op zodat we samen tot een passend prijsvoorstel kunnen komen.

De jaarlijkse onderhoudsbeurt dient gepland te worden tussen oktober en april. Echter staan wij het hele jaar voor u klaar, zo ook in de zomer. Heeft u last van een storing tijdens de zomermaanden? Dan zijn onze monteurs binnen 48 uur ter plaatsen en hoeft u geen voorrijkosten te betalen. Let op: deze termijn geldt exclusief voor klanten met een onderhoudsabonnement. Heeft u deze niet, kunnen wij de termijn van 48 uur niet garanderen.