SK Climate Solutions

Verleng de garanatie met 3 jaar

SK Climate Solutions verzorgt naast het plaatsen van de installatie ook het onderhoud van de installatie. Wanneer u een installatie bij ons aanschaft, kunt u vrijblijvend kiezen voor een onderhoudsabonnement.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Kosten onderhouds-
abonnement

Kosten onderhoudscontract

Als klant van SK Climate Solutions kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten vanaf €121,- per jaar. Dit bedrag is inclusief btw en doordat het contract jaarlijks opzegbaar is, zit u nergens aan vast. Heeft u meerdere van installaties op dezelfde locatie? Wij denken graag met u mee! Neem gerust contact met ons op zodat we samen tot een passend prijsvoorstel kunnen komen.

De jaarlijkse onderhoudsbeurt dient gepland te worden tussen oktober en april. Echter staan wij het hele jaar voor u klaar, zo ook in de zomer. Heeft u last van een storing tijdens de zomermaanden? Dan zijn onze monteurs binnen 48 uur ter plaatsen en hoeft u geen voorrijkosten te betalen. Let op: deze termijn geldt exclusief voor klanten met een onderhoudsabonnement. Heeft u deze niet, kunnen wij de termijn van 48 uur niet garanderen.